Za svoj majetok budeme bojovať. Hovorí predseda Združenia vlastníkov pôdy a agropodnikateľov Slovenska. - Pašmík, M.
Odpovede na otázky koľko je súkromných roľníkov na Slovensku, aké čance majú rodinné farmy na prežitie, koľko je v združení mladých roľníkov, v ktorých okresoch je najviac záujemcov o súkromné podnikanie, aké sú hlavné úlohy v tejto oblasti po valnom zhromaždení a aký je vzťah Združenia k roľníckym družstvám.