<Die> Märkte für Obst und Gemüse. - Behr, H.-Ch
Rekordná úroda ovocia v ES, nízke úrody vo východnej a južnej Európe. Rozdiely v štruktúre spotreby ovocia vo východnom a západnom Nemecku. Pokles dovozu ovocia v druhej polovici r. 1992. Trh zeleniny - spracované výrobky. Spotreba zeleniny vo východnom a západnom Nemecku.