Hodnotová analýza - klíč k budoucnosti podniků.
Hodnotová analýza (HA) má osobitné postavenie medzi prostriedkami, ktoré má k dispozícii manažment pre zlepšenie konkurencieschopnosti, skvalitnenie výroby, zníženie nákladov atď. Krátka história HA. Charakteristika uplatňovania HA. Jej aplikácia vo francúzskych firmách. Jej vhodnosť pre malé a stredné podniky. Porovnanie s Japonskom.