Místní manažeři pro místní trhy.
Japonci razia heslo "local manageres for local markets" - miestni manažéri pre miestne trhy. Do vrcholového riadenia firiem pôsobiacich v zahraničí, ktoré riadili vlastní manažéri, radšej dosadzujú miestnych odborníkov, ktorí často získavajú špičkové postavenie na trhoch.