Strategisches Beteiligungscontrolling im Konzern. <Ein> Konzept auf der Grundlage eines praktischen Falles. - Ringlstetter, M.
Koncept riadenia účastinného podniku cez holding na základe konceptu a skúseností projektu kooperácie s holdingovým koncernom. Riadiace roly v holdingu, formy a oblasti pôsobenia. Koncepčné základy strategického controllingu. Vybudovanie systému controllingu na praktickom príklade. Možné modifikácie stratégií a výhľadový plán. Riadiace aktivity holdingu pri formovaní cieľov obchodnej politiky.