Videotex - přístup k informacím. Moderní telekomunikační služba pro vstup do databází nastupuje také u nás. - Indra, M.
Hlavnou výhodou videotexu je priamy, nesprostredkovaný prístup k informačným zdrojom a na obsluhu nenáročné prepojenie účastníkov elektronickou poštou. Využitie videotexu v podnikoch. Videotex v Českej republike pod obchodným názvom VIATEL. Technické charakteristiky videotexu a perspektívy rozvoja.