Rozvoj dopravnej a spojovej infraštruktúry ako jedna z podmienok oživenia a ďalšieho rozvoja ekonomiky Slovenska. - Groch, J.
Informácia o niektorých projektoch na výstavbu diaľnic, ciest, železníc a kombinovanej prepravy a telekomunikácií na Slovensku ako vyplynuli z Návrhu projektov v oblasti dopravnej a spojovej infraštruktúry. Návrh spracovaný Ministerstvom dopravy, spojov a verejných prác SR. Využitie vonkajších kapitálových zdrojov, hlavne prostriedkov Európskej banky pre obnovu a rozvoj.