Letecká doprava.
ČSA jeden z najmodernejších dopravcov na svete. Tatra Air (zatiaľ bez zahraničného kapitálu) s nádejou stať sa slovenským leteckým dopravcom. Austrian Airlines - sused a konkurent. Letisko v Bratislave a Poprade. Catering na bratislavskom letisku pre cudzie letecké spoločnosti.