Transport aérien européen: les raisons du changement. - Vey, F.
Pravidlá leteckej dopravy sa menia pod tlakom Bruselu a americkej konkurencie. Ofenzíva amerických leteckých spoločností. Obnova leteckej dopravy a jej financovanie v Európe do konca storočia. Ekonomika 8 najväčších európskych spoločností. Letecký trh východných krajín. Príloha pre pochopenie "big bang". (Capital 1992, č.4.).