Mezinárodní účetní standardy k účtování o dani z příjmů a k účtování o státních dotacích a státní pomoci. - Beneš, L.
Štandard 12. Účtovanie o dani z príjmov. Metódy účtovania dane z príjmov. Zásady štandardu číslo 12 a 20. Rozdiely oproti našej doterajšej úprave. Štandard 20: účtovanie o štátnych dotáciách a štátnej pomoci.