Software pro podnikové účetnictví. - Janhuba, Miloslav
Naliehavá požiadavka dosiahnuť postupne stav, aby všetky programové produkty, ktoré budú určené na predaj, boli povinne vybavené atestom Zväzu účtovníkov, svedčiacim o ich schopnosti splniť všetky požiadavky riadne vedeného účtovníctva na počítačoch. Popis hlavných požiadaviek na programy a ponuka niektorých konkrétnych programov.