Trvalý význam dat z kupónové privatizace. - Kovanic, P.
Účtovníctvo ako základ poznávania ekonomiky. Rozbory účtovných výkazov. Sledovanie výnosnosti, rýchlosti obratu prostriedkov, celkovej platobnej schopnosti, hospodárskej a finančnej spoľahlivosti. Kupónová privatizácia ako prielom do informačnej bariéry. Príklad použitia kupónových údajov pre finančnú analýzu.