Výkaz peněžných toků. 2 - Schroll, R.
Štruktúra výkazu a zostavovanie výkazu a jeho príloh. Plánovanie a rozpočtovanie peňažných tokov. Využitie peňažných tokov pri hodnotení investícií. Krátky anglický slovníček.