Automatizace finančních úloh rozpočtových a příspěvkových organizací na počítačích. - Malý, J.
Prehľad histórie používania počítačov v Podniku výpočtovej techniky. Informačný systém miest a obcí. Všeobecná charakteristika finančných úloh osobného počítača. Ochrana spracovania a riešenie havarijných stavov. Popis funkcií finančných úloh. Varianty programového vybavenia a vývoj, údržba a rozvoj finančných úloh. Informovanie používateľov.