Akcionernyje obščestva: osnovy učreždenija i funkcionirovanija. - Kuligin, P.I
Typy účastín a obchod s nimi. Trh účastín. Charakteristika účastinných spoločností podľa typu emitovaných účastín. Účastinná spoločnosť ako združenie vlastníkov kapitálu. Štatistické údaje o účastinných spoločnostiach v Rusku v r. 1991. Finančné hospodárenie účastinných spoločností.