Problemy isčislenija i planirovanija pribyli. - Kodackij, V.P
Nedostatky existujúcej metodiky výpočtu podnikového zisku. Nevyhnutnosť prechodu k reálnemu určovaniu zisku, zohľadňujúce nielen operatívne, ale všetky faktické náklady. Vzorec pre výpočet reálneho zisku. Metódy plánovania zisku.