<Eine> Methode zur Abgrenzung von Märkten. - Bauer, H.H
Postup pri vymedzovaní trhov s využitím matematicko-štatistických metód. Určenie relevantného množstva produktov a stanovenie kritérií k skúmaniu parciálnych trhov. Príklad rozdelenia účasti na trhu. Zostavenie preferencií a ich pravdepodobnosť u spotrebiteľa. Príklad štrukturácie vymedzenia trhov vysokokvalitných ovocných štiav a jeho štatistické spracovanie.