Keď viazne privatizácia, hrozí nekoncepčnosť. Trh s drevnou surovinou potrebuje jasné pravidlá. - Marek, M.
Na príklade formy Bukóza, a.s. Vranov nad Topľou demonštrované problémy a príčiny poklesu zdrojov drevnej hmoty pre drevársky priemysel pomalou privatizáciou lesov komplikovanou legislatívou, činnosťou priekupníkov a monopolným postavením štátnych lesov. Vývoz dreva.