Software v počítačové revoluci. - Chlachula, A.
Vývoj zavádzania výpočtovej techniky v ČSFR. Podmienky pre software novej kvality. Zobrazenie a začlenenie typizačných nástrojov v trojrozmernom modeli. Software vo svete a jeho možnosti v trhovom hospodárstve. Software pri automatizácii ekonomiky. Ekonomicko-organizačný model informácií.