Verkehrskonzepte für Stadt und Umland zwischen Krisenmanagement und Zukunftsgestaltung. - Topp, H.H
Základné príčiny zvyšovania hustoty dopravy v mestách - koncentrácia pracovných miest v jadrách miest a súčasný úbytok obyvateľov v týchto jadrách. Dopravné výkony v preprave tovarov a individuálnej dopravy v Nemecku. Nástroje krízového manažmentu v mestách a zázemí na riešenie dopravných problémov. Poplatky za využívanie ciest, park-and-ride terminály, centrá pre nákladnú dopravu.