Polityka techniczna Holandii. - Wiszniewski, W.
Predpoklady holandskej technickej politiky. Náklady na výskumné a rozvojové práce. Nákup licencií. Podpora technického rozvoja vládou. Náklady na národné technické programy v roku 1990. Zoznam oblastí vedy a techniky zahrnutých medzi inovačné výskumné programy a náklady na ne.