Az 1945-ös nemzetgyülésképviselöválasztások néhány eredménye. - Mádai, L.
Článok z r. 1947 publikovaný r. 1992 sleduje vzťah medzi demografickými, spoločensko-politickými indikátormi voličov a hlasmi pre jednotlivé strany. Vývoj počtu voličov v Maďarsku od r. 1901. Výsledky volieb. Rozdelenie hlasov pre strany podľa pohlavia, veku, zamestnania, podľa miest s priemyslovým alebo poľnohospodárskym charakterom.