termelés néhány jellemzöje a gazdasági átalakulás idöszakában - Kollányi, M.
Analýza makroštruktúrnych zmien v ekonomike a dynamika výsledkov výroby v r. 1992 v porovnaní s výsledkami posledných 4 rokov. Zmena foriem hospodárskej činnosti. Podnikateľské aktivity zahraničného kapitálu. Vývoj priemyslovej výroby. Vnútorný dopyt a priemyslová výroba. Úloha exportu na západ. Konverzie a celkový pokles výroby. 4 skupiny odvetví podľa miery poklesu a ich perspektívy.