Restrukturyzacja przemyslu w warunkach urynkowienia polskiej gospodarki. Makrorestrukturyzacja. - Pelka, B.
Pri diskusii o reštrukturalizácii poľského priemyslu sa poukazuje na zmeny v štruktúre priemyslu. Rastové skupiny výrobkov strojárskeho a elektrotechnického priemyslu. Programovanie reštrukturalizácie baníctva kamenného uhlia, hutníctva a zbrojárskeho priemyslu. Strategický záujem štátu a spoločenské aspekty. Modernizácia hutníctva. Zbrojársky priemysel a jeho postavenie.