Multinational firms and the tariffjumping argument. - Motta, M.
Analýza hry, v ktorej si zahraničný multinacionálny podnik vyberá medzi priamymi investíciami doma a exportovaním, zatiaľ čo potenciálny domáci podnik sa rozhoduje či vstúpiť na domáci trh, alebo nie. Dôsledky existencie "skáčucich colných taríf". Porovnanie s inými teoretickými modelmi hier.