Národný program informatizácie Slovenskej republiky. - Haraj, Vadim
Vláda SR uznesením č. 591/91 schválila Zásady štátnej politiky SR v oblasti informatizácie. Informatizácia v štátnej správe. Verejné informačné služby. Výskum a vzdelávanie v informatike. Komunikačná infraštruktúra. Nástroje pre usmerňovanie informatizácie.