Systémy na podporu rozhodovania v súčasnom období. - Varcholová, Tatiana
Systémy na podporu rozhodovania ako jedna z najdôležitejších aplikácií informačných technológií a ich významné potenciálne dopady na riadenie a rozhodovanie. Prehľad nástrojov pre tvorbu týchto systémov. Integrácia vlastností rôznych druhov systémov.