Ke smlouvě o vzájemném zaměstnávání občanů ČR a SR.
Zmluva medzi ČR a SR o vzájomnom zamestnávaní občanov v platnosti od 1.1.1993. Povolenie na zamestnanie nie je nutné. Povinnosť zamestnávateľa registrovať občanov druhého zmluvného štátu u územného orgánu práce - povinná a nepovinná registrácia. Právo pobytu. Poskytovanie podpory v nezamestnanosti.