Česká manažerská asociace se představuje. - Stýblo, Jiří
Informáciu o Českej manažérskej asociácii prináša jej výkonný riaditeľ. Ide o dobrovoľnú nezávislú záujmovú organizáciu, združujúcu vedúcich pracovníkov - manažérov všetkých riadiacich úrovní, jednotlivcov, skupiny a organizácie, pracujúce v oblasti riadenia. Základné úlohy a ciele Asociácie. Stručná charakteristika stanov.