Republikový rekvalifikačný kurz pre oblasť poisťovníctva.
Prvé dva rekvalifikačné kurzy pre oblasť poisťovníctva v Bratislave v 1992 pre nezamestnaných občanov SR uchádzajúcich sa o prácu v oblasti poisťovníctva. Obsah kurzu, učebné pomôcky, sociálno-psychologický výcvik. Možnosti uplatnenia absolventov týchto kurzov. Budúcnosť vzdelávania pre oblasť poisťovníctva.