Budoucnost Mílovic - mýty a souvislosti. - Körner, M.
V nadväznosti na súhrnné charakteristiky uvoľnených výcvikových priestorov sa uvádzajú najdôležitejšie faktá pre rozhodovanie o budúcom využití územia. Potenciály a limity rozvoja tohoto územia. Hierarchizácia závažnosti problémov. Kritika nereálnych predstáv rozvoja územia. Využitie zahraničného kapitálu. Kritické poznámky M. Hexnera a V. Havlíka.