Regionálna politika v novom ekonomickom kontexte. - Ivaničková, Alžbeta
Postavenie a ciele regionálnej politiky. Vonkajšie prostredie regionálnej politiky. Prehľad faktorov, ktoré formujú regionálnu politiku. Význam priemyselnej politiky v regionálnej politike a význam priemyslu pre rozvoj regiónov. Schéma formovania regionálnej politiky.