Az ipari és építöipari kisszervezetek reprezentatív megfigyelése. - Telegdi, L.
Výsledky sledovania malých a stredných podnikov v priemysle a stavebníctve Maďarska v r. 1992. Reprezentatívnosť výberu sledovaných podnikov, postup pri ich výbere, dodatočné operácie, kritériá formovania vrstiev. Výpočet hodnôt, ich presnosť, spoľahlivosť a variabilita. Zhromažďovanie údajov v spracovateľskom priemysle a stavebníctve. Hodnotenie výsledkov a ich spoľahlivosť.