Schodné riešenie pre strategické zámery.
Stanovisko MSPNM SR k možnosti uplatnenia tzv. zlatej akcie v procese privatizácie po vytvorení účastinných spoločností s účasťou štátu - FNM - a jej riešenie v súlade s Obchodným zákonníkom. Záporné stanovisko k zlatej akcii časopisu Trend a P. Vajdu, riaditeľa 1. slovenskej investičnej a.s.