Marketing a koncepční plánování. - Vodička, K.
Transformácia družstva. Prechod z centrálneho direktívneho plánovania na rozhodovanie a plánovanie samotného družstva. Zavádzanie marketingu do organizačnej štruktúry družstva. Spojenie výroby s trhom. Systém plánovania družstva - koncepčné a perspektívne plánovanie.