Právní úprava a praktické zkušenosti při zakládání družstev. - Patřičný, V.
Zákon č. 513/1991 Zb., platný od 1.1.1992 (obchodný zákonník), upravuje vznik a činnosť všetkých druhov družstiev, vrátane poľnohospodárskych. Praktické problémy zakladania, vzniku a predmetu činnosti poľnohospodárskych družstiev. Právna úprava štatútu družstva.