Time consistency of government financial policy in a small open economy. - Huber, B.
Odvodenie postačujúcich podmienok pre termínovú konzistenciu optimálnej fiškálnej politiky v malých otvorených ekonomikách. Závislosť na dlžobnej zmluve vlády. Konvenčný a indexovaný dlh. Odvodenie jednoduchého pravidla riadenia indexovaného dlhu.