Daňové orgány - čo o nich vieme. Chceme sa dostať bližšie k podnikateľom. - Jágerský, Š.
Vznik Ústredného daňového riaditeľstva SR 16.11.1992 so sídlom v Banskej Bystrici a 107 daňových úradov, zákony stanovujúce ich pôsobnosť, práva a povinnosti úradov i poplatníkov, podnikateľských subjektov. Časopis Trend sprostredkovateľom informácií o aplikácii nových daní v praxi.