Srovnání daní důchodového typu - evropské země. 1. - Mervart, J.
Porovnanie dôchodkových daní vo vybraných európskych krajinách: Nemecko, Veľká Británia, Rakúsko a Taliansko. Daňové reformy týchto krajín sú ovplyvnené harmonizáciou daní s členskými krajinami Európskeho spoločenstva. Hlavné ciele daňových reforiem.