Smlouvy bankovních služeb. - Marek, K.
Druhy zmlúv bankových služieb vychádzajúce z Obchodného zákonníka a patriace pod banku. Popis jednotlivých zmlúv: zmluva o otvorení akreditívu, o inkase, o uložení cenných papierov alebo iných hodnôt, o bežnom účte a o vkladovom účte. Všeobecné obchodné podmienky a ich vydanie ŠBČS 24.7.1992 a uvedenie ich znenia. Právne predpisy, na ktoré sa odkazuje vo Všeobecných obchodných podmienkach.