Dejiny rozvodu jednej meny.
Chronologicky usporiadané citáty výrokov vládnych a verejných činiteľov ČSFR, Česka a Slovenska (uverejnených v tlači a sprostredkovaných masmédiami) v otázke meny a jej rozdelenia od 5.3.1992 do 8.2.1993.