K problematice mezinárodního srovnávání parity kupní síly Kčs v oblasti životních nákladů. - Johanovský, K.
Reakcia na článok J. Kolářa: "Mezinárodní srovnání parity kupní síly Kčs u životních nákladů a možnosti aplikace výsledků" z čísla 7/92. Upozornenie na chyby, ktoré podstatne skresľujú výsledok. Problém pretrvávajúcich výrazných disproporcií v reláciách cien jednotlivých výrobkov a služieb.