Po měnové odluce. Měnová politika České národní banky. - Pospíšil, J.
Vplyv obchodu so Slovenskom na menovú politiku ČNB. Udržanie inflácie pod 15 perc. a zvýšenie devízových rezerv ČNB ako priority menovej politiky. Menová rovnováha pri menovej odluke. Politika stabilného kurzu českej koruny. Zmeny v úrovni úrokových sadzieb. Zlepšenie bankových služieb v r. 1993.