Jak rychle určit tržní hodnotu akcií a opcí. Nová metoda pro investory. - Kuklík, R.G
Charakteristické znaky novej metódy NEAT, ktorá je sériou komplexných, simultánne riešených rovníc a určí kapitálovú návratnosť implicitne, bez nutnosti použitia relevantných dát týkajúcich sa diskontných sadzieb analogických subjektov zo zahraničia. Dividendový variant a uplatnenie metódy NEAT.