Jak se bude obchodovat na burze v Praze. - Pavlát, Vladislav
Odpovede na otázky, ktorými predpismi sa bude riadiť obchodovanie na burze cenných papierov v Prahe, s ktorými druhmi cenných papierov bude burza obchodovať, ktoré trhy budú na burze otvorené, aké budú trhy objednávok a obchodný systém, podľa akých zásad sa bude stanoviť kurz (cena) a ako bude burza informovať o cenách, ako sa má uskutočňovať vyporiadanie burzových obchodov, v čom sú prednosti systému pražskej burzy.