Conceptions of the market among Russian economists: a survey. - Barnett, Vic
Prieskum názorov ruských ekonómov na koncepcie a chápanie fenoménu trhu v období prechodu na trhovú ekonomiku v Ruskej republike pomocou dotazníkovej akcie medzi 230 ruskými ekonómami v r. 1991 - analýza výsledkov. Rozpory v názoroch medzi akademickými a praktickými ekonómami. Porovnanie toho istého prieskumu medzi britskými ekonómami.