Způsobí kupónová privatizace inflaci? - Jonáš, Jiří
Dôvody pre riziko zvýšenia inflácie, ktorá sa pripisuje kupónovej privatizácii. Analýza týchto dôvodov a konkrétne argumenty pre dôkaz ich nesprávnosti. Modelový príklad na potvrdenie argumentov proti uvedenému riziku. Zohľadnenie štandardnej a neštandardnej privatizácie, ako aj zmeny strany ponuky. Prínos kupónovej privatizácie v porovnaní so štandardnými privatizačnými postupmi.