Nahrungsnachfrage und wirtschaftlicher Entwicklungsstand. Querschnittsanalyse auf Basis der FAO-Nahrungsbilanzen. - Kersten, L.
Spotreba potravín v jednotlivých regiónoch sveta v r. 1986-1988. Model dopytu a metóda jeho tvorby. Meranie závislosti medzi dopytom poľnohospodárskych výrobkov a stavom hospodárskeho vývoja. Spotreba mäsa, mlieka, kávy, čaju, kakaa a cukru rastie spolu s hospodárskym rastom. Analýza agregovanej spotreby potravín.