Marketingová politika firmy - předpoklad pro přežití. - Rabiška, M.
Popis metódy "Tvorba marketingovej politiky" a jej aplikácia v čs. podnikoch v r. 1992 a 1993. Potreba využívania systémov účtovníctva, vnútropodnikovej kalkulácie a evidencie pre strategické a taktické riadenie. Účel a zmysel marketingovej politiky. Voľba marketingovej stratégie. Prínos marketingovej politiky pre podnik.