Slovenské aktivity v zahraničnom obchode. - Burda, Štefan
Riaditeľ Odboru ZO na MH SR o zahraničnom obchode Slovenska v r. 1992 (porovnateľný s r. 1991), proexportných opatreniach v zahraničnoobchodnej politike Slovenska voči krajinám s trhovou a netrhovou ekonomikou.